Poloiştii de la CSM Digi Oradea au susţinut deja primele stagii de pregătire în străinătate. Vicecampionii au început anul 2019 cu un cantonament în Turcia, la Istanbul, de unde au plecat în Ungaria, la Miskolc.

Atât în Turcia, cât şi în Ungaria, CSM Digi a efectuat antrenamente comune şi jocuri şcoală în compania echipelor locale, iar după cum informează site-ul clubului orădean, "turcii vor întoarce vizita la vară, în timp ce cu maghiarii există deja o relaţie mai veche".

Formaţia antrenată de Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu se află în pline pregătiri pentru turneul de Cupa României.

După întoarcerea pe plan local, vineri, poloiştii orădeni au efectuat primele şedinţe de antrenament în Oradea. A fost vorba atât despre pregătire fizică, cât şi specifică. Aceste şedinţe vor continua însă pe parcursul următoarelor zile, până jocurile din Cupa României, competiţie care va avea loc în perioada 17 și 19 ianuarie la Bucureşti, în bazinul Steaua.

În ceea ce priveşte lotul de jucători, după cum informează conducerea clubului, CSM Digi Oradea s-a despărţit în această iarnă de poloistul sârb Aleksa Petrovski.