Poloiștii de la CSM Oradea vor disputa în acest sfârșit de săptămânmă derby-ul cu Steaua. Astfel, în cadrul etapei a VII-a din returul Superligii Naționale, elevii antrenorului Dorin Costrăș vor primi, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu, replica bucureștenilor de la Steaua, campionii ultimelor ediții.

Primul joc este programat vineri seara, cu începere de la ora 19:30, în timp ce partida revanșă se va disputa sâmbătă, de la ora 11:30.

Duelurile vor opune cele mai bune echipe ale poloului românesc, urmând a se întâlni campioana cu vicecampioana, dar și echipa de pe primul loc din actualul sezon al Superligii Naționale, cu cea de pe poziția secundă.

De menționat că cele două formații s-au confruntat deja de trei ori în acest sezon, toate partidele desfășurându-se în bazinul militarilor. Este vorba despre jocurile din turul campionatului, respectiv cel din finala Cupei României. De fiecare dată însă Steaua a reușit să se impună.

Înaintea etapei din acest weekend, Steaua București este lider al campionatului cu 73 de puncte acumulate, în timp ce CSM Oradea se situează pe locul al II-lea cu un total de 69 puncte.

Intrarea spectatorilor va fi liberă, atât la partida de vineri, cât și la cea de sâmbătă.