Nu s-a încheiat bine sezonul 2018-2019 a campionatului naţional de polo, că echipa bihoreană CSM Oradea s-a şi mişcat pe piaţa transferurilor. Astfel, conducerea clubului orădean a anunţat deja, miercuri, primul transfer.

"Silvian Colodrovschi este noul jucător al echipei de polo CSM Oradea. Posesor al dublei cetăţenii română-moldavă, sportivul în vârstă de 19 ani (îi va aniversa pe data de 2 august) a semnat un contract cu formaţia antrenată de Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu", transmite clubul orădean.

Silvian Colodrovschi este un jucător înalt de 2.00 metri, cântăreşte 108 kilograme şi evoluează pe post de centru, fiind jucător de mână dreaptă. După cum mai precizează CSM, jucătorul are o experienţă în primul eşalon din poloul francez, unde a evoluat pentru Pays d’Aix Natation, pe parcursul ultimilor doi ani. "Silvian se alătură CSM-ului direct din primul eşalon al Franţei, acolo unde în sezonul tocmai încheiat a cucerit medalia de bronz şi calificarea în LEN Champions League", menţionează sursa citată.

De menţionat că Silvian Colodrovschi are deja mai multe meciuri jucate sub tricolor, fiind vorba despre ale echipele naţionale U17 şi U19 ale României. De altfel, la reprezentativa de U17,  Colodrovschi a fost chiar căpitan.