Fotbaliștii de la CAO Oradea au fost premiați, miercuri seara, pentru parformanța reușită în primul an de la înființare, promovarea în Liga a IV-a. Astfel, după ce jucătorii pregătiți de antrenorul Florin Fărcaș s-au impus cu scorul de 5-0, la Stadionul „Iuliu Bodola”, în fața celor de la LPS Bihorul Oradea, Asociația Județeană de Fotbal Bihor le-a înmânat trofeul, medaliile și diplomele aferente locului I în Seria 1 a Ligii a V-a.

Deși a mai rămas o etapă de disputat în actuala ediție de campionat, AJF-ul i-a premiat pe fotbaliștii de la CAO încă de pe acum, pentru că pentru ei jocul de miercuri seara a fost ultimul de pe teren propriu, în condițiile în care ei matematic au obținut promovare cu câteva etape înainte de final.

În ultimul joc susținut în fața propriilor suporteri, CAO a câștigat cu scorul de 5-0 în fața celor de la LPS Bihorul, prin golurile marcate de Remus Pașca, de 2 ori, Remus Varodi, Darius Costea si Leo Jurca.

Astfel, cu o etapă înainte de final, CAO a totalizat 70 de puncte, cu 12 puncte mai mult decât ocupanta poziției secunde, Dinamo Leonardo Oradea.

Rezultatele din etapa intermediară, de miercuri, din Liga a V-a, Seria 1 (penultima):

CAO Oradea – LPS Bihorul 5-0
Inter Aștileu – Voința Suplac 0-0
ACS Slovan Valea Cerului – Minerul Șuncuiuș 4-2
Foresta Tileagd – Dinamo Leonardo 4-0
Viitorul Bratca – Progresul Sîniob 4-1
Locadin Țețchea – AS Vadu Crișului 5-0
Toldy Sânnicolau de Munte – Cetatea Biharea 2-5

Clasament:

1. CAO Oradea 70 puncte
2. Dinamo Leonardo 58 puncte
3. Voința Suplac 47 puncte
4. Foresta Tileagd 45 puncte
5. Inter Aștileu 43 puncte

Ultima etapă din Seria 1 a Ligii a V-a va avea loc în week-end, sâmbătă și duminică, atunci când CAO Oradea va juca în deplasare, pe terenul celor de la Voința Suplac.