În weekend a debutat şi returul campionatului Ligii a IV-a Bihor la fotbal, în prima etapă din 2019 fiind programate şapte partide. Între acestea a avut loc şi duelul de la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola" din Oradea, care le-a opus pe gazdele de la CAO şi pe oaspeții de la CS Oşorhei.

Deşi nu s-au întrebuinţat foarte tare, "alb-verzii" s-au impus cu scorul de 4-0, după ce la pauză conduceau cu 2-0.

Meciul a început cu un moment de reculegere în memoria arbitrului de fotbal Lucian Ştiube, stins la doar 31 de ani.

Elevii antrenorului Florin Fărcaş au deschis scorul în minutul 25, când a marcat Sergiu Ciocan. Acelaşi atacant de la CAO a marcat pentru 2-0 în minutul de prelungire al primei reprize.

Apetitul ofensiv al gazdelor, dar şi pofta de gol al lui Ciocan nu s-au oprit nici în partea a doua, când, în minutul 53, Sergiu a înscris pentru 3-0. Nu au trecut decât două minute şi Alin Panti a înscris pentru 4-0, scor cu care avea să se încheie partida, orădenii obţinând o victorie la pas.

Pentru CAO, antrenorii Florin Fărcaş şi Dorin Mihuţ i-au trimis în teren pe: Egri - Varodi, Letan, Alungi (min. 22 Man), Panti, Ciocan, Balog, Haş - cpt. (min. 73 Blăgea), Costea, Paşca (min. 68 Laszlău) şi Hosu (min. 60 Tenche).

De partea cealaltă, antrenorul Zoltan Vig a trimis în teren pentru CS Oşorhei echipa: Danciu - Fiterău, Gal - cpt., Iova, Chiş (min. 54 Leş),Covaciu, Rus, Györi (min. 87 Hălmăgean), Rogojan (min. 54 Boka), Ban (min. 68 Jurcă) şi Suciu.

Meciul a fost arbitrat de: Daniel Dumuţa – la centru, Ludovic Zifceac şi Ciprian Fechete – la cele două tuşe.

În urma acestui joc, CAO rămâne pe poziţia secundă a clasamentului, după CSC Sânmartin, care s-a impus, de asemenea, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, în faţa celor de la Unirea Valea lui Mihai.

În alte partide din prima etapă a returului Ligii a IV-a s-au consemnat, sâmbătă şi duminică, rezultatele: CS Diosig – CS Săcueni 3-0, Crişul Aleşd – Bihorul Beiuş 4-1, CS Mădăras – Viitorul Borş 0-4 şi Crişul Sântandrei – CSO Ştei 3-2.