Vicecampioana României la polo pe apă, formația CSM Oradea s-a înscris pentru următorul sezon în LEN Champions League, cea mai presitigioasă competiție continentală intercluburi.

Formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu va evolua în competiția continentală de top după ce a ocupat locul II în campionatul intern, LEN atribuind un loc în Champions League și vicecampioanei țării noastre.

După cum anunță clubul orădean, ediția ce urmează din Liga Campionilor Europeni la polo va cuprinde trei tururi preliminare, apoi va avea loc sezonul regulat, iar la final un turneu de forma Final Eight.

Debutul continental în noul sezon pentru poloiștii de la CSM Oradea va fi făcut pe 30 august, când vor disputa primul meci din turneul ce se va desfășura până pe 1 septembrie și care va conta pentru primul tur preliminar.

Tot sub formă de turneu se va desfășura și cel de-al doilea tur preliminar, între 13 și15 septembrie. Turul III preliminar va avea loc însă în dublă manșă eliminatorie, pe 21 septembrie, manșa I, respectiv pe 25 septembrie, manșa a II-a.

Sezonul regulat va începe pe 8 octombrie 2019 și se va încheia pe 20 mai 2020. În această fază vor fi constituite două grupe de câte opt echipe, urmând a se desfășura 14 etape. Turneul final se va desfășura în perioada 5-7 iunie 2020.