Desfășurate la Bucureşti, la Poligonul "Iosif Sârbu", întrecerile Campionatelor Naţionale de tir sportiv la probele de glonţ şi aer comprimat pentru juniori III au adus un număr de 13 medalii pentru sportivii de la CSU Oradea. Dintre acestea, 3 au fost de aur, 4 de argint şi 6 de bronz.

De departe, principalul performer al delegaţiei orădene, conduse de antrenorii Adriana Floruţa şi Vasile Leţ, a fost Bucsias Levente, cel care în probele de pistol a cucerit trei medalii de aur, toate ale delegaţiei clubului CSU Oradea.

Levente a ocupat primul loc atât la pistol sport, cât şi la pistol viteză, dar şi la pistol standard, 25 m.

Tot la pistol a mai concurat şi Alexandra Ghergheleş, în timp ce în probele de puşcă, clubul orădean a fost reprezentat de Andreea Pop, Bodoni Kinga şi Alexia Lezeu.

"În primele zile ale competiţiei am înregistrat rezultate peste aşteptări, după care am intrat în normalitate. Per ansamblu sunt mulţumit de evoluţia sportivilor noştri, care să nu uităm că în această perioadă au avut şi examenele de la şcoală. Levente este un sportiv de viitor, de la care aşteptăm să confirme tot mai mult", a declarat, după ultima zi de întreceri, antrenorul secţiei de tir sportiv de la CSU Oradea, Vasile Leţ.

Următoarea competiţie pentru sportivii de la CSU Oradea este Campionatul Naţional de juniori II, programat tot la Bucureşti, peste o lună.