Intrarea principală în clădirea Primăriei Oradea va fi închisă începând cu 10 februarie pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a lucrărilor de reabilitare a holului de la parterul palatului administrativ.

"Începând de luni, 10 februarie 2020, până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a holului principal al Primăriei, se închide accesul pe poarta principală a instituţiei, pentru a se evita posibilele accidente", se menţionează într-un comunicat al municipalităţii.

Pe durata șantierului, intrarea în clădire se va face prin poarta dinspre strada Primăriei, precum şi prin curtea interioară.

"Măsura va fi luată pentru a face front de lucru muncitorilor care lucrează la reabilitarea intrării principale, precum şi la amenajarea unei rampe pentru persoanele cu handicap. Pe durata lucrărilor punctul de informare se va muta la intrarea în clădire dinspre strada Primăriei", a declarat directorul administrativ al Primăriei, Mircea Oaie.

Lucrările de reabilitare a clădirii Primăriei au demarat în toamna anului trecut, începând dinspre turnul palatului administrativ, şi avansează către aripa dinspre linia de tramvai.

Lucrările sunt executate de firma Euras Satu Mare pentru suma de 14,8 milioane lei şi au un termen de predare de 18 luni.