Primăria Oradea scoate la licitaţie clădirea dispensarului cu plată din strada George Enescu.

Potrivit unui comunicat al municipalității, preţul de pornire al licitaţiei este de 761.300 euro.

"Această clădire a fost înainte sediul dispensarului Policlinicii cu plată, dar fiind o clădire veche, aceasta nu mai prezintă siguranţă din punct de vedere tehnic. Prin urmare, clădirea este acum scoasă la licitaţie, ea putând fi reabilitată ori demolată şi reconstruită", se menţionează într-un comunicat al Primăriei.

Imobilul scos la vânzare este compus dintr-un teren cu o suprafaţă de 2.500 metri şi trei construcţii cu o suprafaţă de 888 metri pătraţi, 279 metri pătraţi şi 31 metri pătraţi.

Preţul de pornire al licitaţiei programate pentru 15 ianuarie este de 761.300 euro.

"Garanţia de participare la licitaţie este de 5% din preţul de pornire al licitaţiei, respectiv 38.065 euro. Această sumă reprezintă o garanţie pentru organizatori în ceea ce priveşte comportamentul corespunzător al ofertantului pe perioada  de derulare a procedurii de licitaţie până la semnarea contractului de vânzare-cumpărare. Restituirea garanţiei de participare se va efectua în baza unei cereri scrise, care va conţine inclusiv contul şi banca unde se va restitui garanţia de participare", se menţionează în comunicat.

Taxa de participare este de 1.000 lei şi se achită până în data de 15 ianuarie 2020, ora 9, iar licitaţia va avea loc de la ora 13.