Orădenii din cartierul Nufărul vor avea la dispoziţie un nou parc în zona străzii Morii pe amplasamentul unui loc viran din spatele centrului comercial Selgros.

Parcul, cu o suprafaţă de 1.850 metri pătraţi, va avea printre altele teren de baschet împrejmuit cu gard, un loc de joacă pentru copii, bănci cu spătar, rastel pentru biciclete şi un sistem de irigaţie automatizat.

Lucrările de amenajare a parcului, cu acces principal dinspre blocuri şi secundar dinspre strada Morii, vor fi executate de asocierea firmelor Trebon Drum Construct şi Edildrum Construct.

"Momentan este semnat contractul de proiectare şi execuţie, urmând ca după verificarea documentaţiei necesare obţinerii autorizaţiei de construire proiectantul să aibă la dispoziţie 2 săptămâni să elaboreze proiectul tehnic, iar după obţinerea avizelor necesare, în funcţie de condiţiile meteo, să înceapă lucrările propriu-zise la acest nou parc", se menţionează într-un comunicat al Primăriei.

Tot în zona străzii Morii, municipalitatea orădeană a amenajat luna trecută o parcare cu 23 de locuri pentru locuitorii din zona blocurilor X13, X14 şi AN11. Investiţia s-a ridicat la 212.000 lei.