Poliţia Locală va organiza joi începând cu ora 11:30 "Ziua porţilor deschise" pentru a aniversa împlinirea a zece ani de la înfiinţare.

Poliţiştii locali se prezintă

Poliţiştii locali se pregătesc pentru o săptămână plină. În perioada 19 - 21 noiembrie, agenţii instituţiei vor desfăşura acţiuni de informare pe teme precum protecţia mediului sau circulaţia pe drumurile publice în instituţii şcolare precum Grădiniţa cu program prelungit 30, şcolile gimnaziale 16 şi Octavian Goga sau Colegiul Naţional Iosif Vulcan.

"În ziua de joi se va desfăşura Ziua Porţilor Deschise la Poliţia Locală Oradea unde se vor marca cei 10 ani de activitate prin participarea la ateliere de prezentare a tehnicilor din dotarea Poliţiei Locale Oradea, a echipamentelor celor necesare desfăşurării activităţii de zi cu zi a poliţiştilor locali, pentru a se înţelege ce înseamnă profesia de poliţist local, dar şi cum se desfăşoară o zi normală la Poliţia Locală Oradea", se menţionează într-un anunţ al instituţiei postat pe portalul municipalităţii.

"Reciclăm pentru viitor"

Potrivit anunţului, ulterior, pe 23 noiembrie, urmează să fie lansat proiectul "Reciclăm pentru viitor" în cadrul căruia cu ajutorul elevilor de la Şcoala Gimnazială Octavian Goga şi cu sprijinul RER Vest şi Eco Bihor va fi realizat un tricolor din capace de PET-uri reciclabile.

Ziua va continua cu o întâlnire organizată în sala mare a Primăriei la care vor fi invitaţi reprezentanţi ai urbei şi ai instituţiilor cu care colaborează Poliţia Locală în cadrul căreia se va face o prezentare a instituţiei de la înfiinţare până în prezent.

În plus, în cursul săptămânii viitoare poliţiştii locali vor distribui obiecte simbolice de la pliante şi broşuri la agende, pixuri, fulare tricolore şi saci menajeri atât cetăţenilor şi conducătorilor auto disciplinaţi cât şi persoanelor care sprijină activitatea Poliţiei Locale.