Bazinul acoperit Crişul din Oradea găzduieşte în acest sfârşit de săptămână cel de-al doilea şi ultimul turneu final al Campionatului Naţional de polo pentru copii născuţi în anii 2008 - 2009.

Participă opt echipe, între care şi formaţia gazdă Crişul Oradea, echipă antrenată de Ladislau Vekerdi şi Mircea Frăţilă.

Echipa orădeană se luptă pentru titlul naţional, după primul turneu, desfăşurat în urmă cu două săptămâni la Bucureşti, situându-se pe locul 2, cu 3 puncte în urma liderului Triumf Bucureşti.

Micii poloişti orădenii au câştigat şase din cele şapte jocuri de la turneul final din Capitală, pierzând doar în ultima etapă, în derby-ul cu Triumf.

Pe locul 3 se află Steaua, cu trei puncte mai puţin decât CS Crişul, iar locurile 4 şi 5 sunt împărţite de CSM Corona Braşov şi Dinamo, care au însă cinci puncte mai puţin decât Steaua.

Astfel, lupta pentru titlu la turneul de la Oradea se dă între primele trei, însă Triumf şi CS Crişul au cele mai mari şase de a deveni campioni.

După meciurile de joi şi vineri, sâmbătă, prima reuniune a zilei începe de la ora 8.30, iar cea de-a doua, de la 16.30. Duminică, zi în care se va decerna titlul şi celelalte premii ale campionatului, ultima etapă este programată să debuteze la 8.30. În ultimul meci de duminică, ultimul şi al campionatului, este programat derby-ul CS Crişul - Triumf Bucureşti, joc care va decide practic campioana.

Până atunci, sâmbătă, în ultimul meci al reuniunii de dimineaţă, Crişul va juca în compania Stelei, iar în ultimul meci al reuniunii de după-amiază, va întâlni Dinamo.