Play-off-ul Ligii a III-a la fotbal programează în acest weekend jocurile penultimei etape.

În cadrul acesteia, vineri şi sâmbătă, cele două formaţii bihorene, Lotus Băile Felix şi FC Bihor, vor juca pe teren propriu. Pentru ambele echipe vor fi ultimele jocuri în faţa propriilor suporteri în campionat. Cum FC Bihor este calificată deja la barajul de promovare, formaţia orădeană va mai avea de disputat cel puţin un meci acasă.

Până atunci, Lotus Băile Felix îşi va lua rămas bun de la spectatori, cu meciul pe care îl va susţine vineri seara de la ora 18, la Stadionul Comunal din Sânmartin, în compania celor de la Gloria Bistriţa. Partida nu va mai avea nicio miză, decât cea a palmaresului, încât, se ştie deja, Gloria va încheia pe locul II, iar Lotus pe poziţia a IV-a.

Dacă bistriţenii vor încerca să facă o primă repetiţie utilă înainte de barajul cu Corvinul, în schimb cei de la Lotus vor dori să încheie sezonul pe teren propriu cu un rezultat pozitiv. Jocul va fi arbitrat la centru de Cătălin Drugea din Buzău. De altfel, întreaga brigadă de arbitri va fi din judeţul Buzău, cei doi asistenţi fiind Bogdan Marinescu şi Eugen Alexandru. Observator pentru arbitri va fi fostul arbitru FIFA, orădeanul Octavian Şovre.

Ziua următoare, sâmbătă, de la aceeaşi oră, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” din Oradea, FC Bihor va susţine ultima partidă pe teren propriu în play-off, în faţa celor de la CSM Satu Mare.

La fel ca pentru Gloria Bistriţa, şi pentru FC Bihor acest joc va reprezenta o primă repetiţie oficială înainte de barajul cu Unirea Ungheni. Elevii antrenorului Florin Farcaş şi-au adjudecat primul loc în clasament, cu două etape înainte de final.


Penultima etapă din play-off-ul Seriei a 10-a a Ligii a III-a:

Vineri, ora 18
Lotus Băile Felix – Gloria Bistriţa Năsăud
Sâmbătă, ora 18
FC Bihor Oradea – CSM Satu Mare

Clasament:

1    FC Bihor Oradea    7    6    0    1    17    7    10    58
2    Gloria Bistriţa Năsăud    7    4    2    1    11    7    4    52
3    CSM Satu Mare    7    1    1    5    4    12    -8    42
4    Lotus Băile Felix    7    1    1    5    7    13    -6    31

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!