Echipele bihorene de fotbal din Liga a III-a, Lotus Băile Felix şi FC Bihor Oradea, vor susţine în acest sfârşit de săptămână ultimele jocuri de pe teren propriu din acest an calendaristic. 

Primii vor evolua cei de la Lotus, care, vineri, de la ora 14, vor primi, la Sânmartin, replica echipei Minerul Ocna Dej, în timp ce FC Bihor va juca o zi mai târziu, sâmbătă, tot de la ora 14, la Oradea, cu CFR Cluj II.

Ambele sunt jocuri foarte importante pentru cele două echipe bihorene, atât Lotus, cât şi FC Bihor având nevoie de puncte pentru accederea în play-off-ul competiţiei. Dacă FC Bihor este deja cu un pas în obiectiv, în schimb Lotus Băile Felix ocupă doar locul 6 şi nu îşi mai permite greșeli, mai ales pe teren propriu, după ce are o serie de opt partide fără victorie.

Totuşi, nu se anunţă o misiune uşoară pentru fotbaliştii echipei din Sânmartin, care pe Stadionul Comunal vor primi replica unei formaţii în ascensiune, Minerul Ocna Dej. De altfel, în acest joc se vor duela echipele de pe locurile 5 şi 6, ambele formaţii fiind în goană după puncte pentru a-şi asigura prezenţa în play-off.

În schimb, FC Bihor, care a avut cinci victorii consecutive, a pierdut etapa anterioară neaşteptat de clar, la Şimleu, şi va încerca să dovedească sâmbătă că ce s-a întâmplat săptămâna trecută a fost un simplu accident.

Totuşi, şi jocul de sâmbătă, de la Stadionul „Iuliu Bodola”, se anunţă disputat, în pofida faptului că la Oradea va veni penultima clasată. Aceasta este satelitul campioanei României, iar cum prima ligă este întreruptă în această perioadă, există şi posibilitatea ca, la acest meci, din lotul CFR-ului să facă parte şi jucători ai primei echipe.

Dacă la meciul de vineri de la Sânmartin, Lotus Băile Felix - Minerul Ocna Dej, accesul publicului este gratuit, în schimb, sâmbătă la duelul de la Oradea, dintre FC Bihor şi CFR Cluj II, preţul de intrare la joc este de 10 lei, exceptând copiii cu vârste de până la 14 ani, care intră gratuit.


Programul etapei a 14-a a Seriei a 10-a din Liga a III-a la fotbal:

Vineri, ora 14
Lotus Băile Felix – Minerul Ocna Dej
Sâmbătă, ora 14
CSM Sighetu Marmaţiei – Victoria Carei
SCM Zalău – Sportul Şimleu Silvaniei
FC Bihor – CFR Cluj II
CSM Satu Mare – Gloria Bistriţa

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!