Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea vor disputa miercuri ultimul joc din anul 2022. Formaţia bihoreană va primi, la Arena Antonio Alexe, replica echipei SCM Ohma Mozzart Bet Timişoara.

Meciul contează pentru etapa a 12-a din Conferinţa B a Ligii Naţionale, va debuta la ora 17 şi se va desfăşura la Arena Antonio Alexe, întrucât la Oradea Arena va avea loc la aceeaşi oră primul joc de la Trofeul Carpaţi la handbal masculin.

Ca urmare, va fi primul meci în acest sezon competiţional pe care "roş-albaştrii" îl vor susţine la Arena Antonio Alexe, având în vedere că precedentele dispute le-au susţinut la Oradea Arena.

Ultima partidă pe care CSM CSU Oradea a susţinut-o în Arena Antonio Alexe a fost cea din finala mică a ediţiei 2021-2022 a Ligii Naţionale, cu FC Argeş Piteşti.

Partida de miercuri reprezintă un derby al Conferinţei B, întrucât se vor întâlni echipele de pe locul III - CSM CSU Oradea, cu 17 puncte, cu echipa de pe locul I - SCM Ohma Timişoara, cu 18 puncte. Formaţia orădeană are însă şi un joc mai puţin disputat.

Acesta va fi arbitrat de o brigadă formată din Ciprian Stoica, Bogdan Podar şi Narcis Dan şi va fi transmis în direct la TV pe DigiSport şi PrimaSport, dar şi online pe canalul de YouTube FRB TV.

Până în prezent CSM Oradea şi SCM Timişoara s-au confruntat de 54 de ori: de 34 de ori au câştigat orădenii, iar de 20 de ori s-au impus jucătorii echipei din Timişoara. În turul actualei ediţii de campionat, SCM Ohma Mozzart Bet a învins cu 77-73, la Sala Constantin Jude din Timişoara.

Pe de altă parte, partida de miercuri seară va reprezenta şi cea de-a 53-a dispută oficială pe care CSM CSU Oradea o susţine în anul calendaristic 2022, după cum precizează site-ul clubului orădean, care prezintă şi bilanţul pozitiv de 36 de victorii şi 16 înfrângeri până acum în acest an pentru "roş-albaltri".

Meciul se va desfăşura miercuri, de la ora 17, iar biletele se pot achiziţiona online prin intermediul platformei Eventbook.ro. Abonamentele sunt valabile la acest eveniment.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!