Gata cu iarna, mega-facturile la încălzire şi CET-ul pe cărbune. Începând de luni, la prima oră, Termoficare va sista furnizarea de agent termic pentru încălzirea apartamentelor orădenilor.

În ciuda temperaturilor de circa 26 grade Celsius peste zi şi peste 10 grade Celsius peste noapte, din ultimele zile, conducerea centralei a luat decizia să furnizeze încălzire orădenilor până la începutul săptămânii viitoare.

"Măsura prelungirii sezonului de încălzire a fost luată pe baza prognozei meteo care anunţa scăderea accentuată a temperaturilor exterioare pentru sfârşitul acestei săptămâni", se menţionează într-un comunicat al Termoficare.

Potrivit anunţului consumatorii care doresc întreruperea furnizarii energiei termice pentru încălzire înainte de termen,  trebuie să  depună o solicitare scrisă la sediul Termoficare din strada Jean Calvin 5 sau pe adresa de email relatii@termoficareoradea.ro. "Echipele noastre se vor deplasa în cel mai scurt timp pentru realizarea acestor operaţiuni", se menţionează în comunicat.

Pentru informaţii suplimentare, orădenii pot apela dispeceratul de urgentă la numărul TelVerde 0 800 070 800, apelabil gratuit din toate reţelele fixe şi mobile.