Sfârșit tragic pentru un actor de doar 32 de ani. Ștefan Bouroșu a fost găsit mort, cu mâinile legate la spate, în apartamentul în care locuia cu chirie, în Chișinău. Cel care a făcut descoperirea a fost chiar tatăl său, care nu mai primise niciun semn de viață de la artist de câteva zile.

Tânărul a jucat la Teatrul Eugen Ionesco din Republica Moldova, unde, potrivit Jurnal.md, a avut roluri în mai multe spectacole, precum „Oscar și Tanti Roz”, „O poveste foarte simplă”, „Violența, o istorie de dragoste”, „Chirița în provincie”.

Trupul său a fost descoperit fără viață în cursul zilei de duminică, iar polițiștii iau în calcul varianta sinuciderii.

„În cadrul cercetării la fața locului s-a constatat că ambele uși erau încuiate pe interior, cu cheia în yală, geamurile, la fel, fiind închise. Ușa a fost deblocată de angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență în prezența tatălui victimei”, scrie Jurnal.md.

Sursa citată mai arată că tânărul se confrunta cu o depresie pe care o trata. Anchetatorii nu au găsit urme de violență pe trupul său.

Dispariția tânărului i-a șocat pe apropiați, cărora le-a venit greu să creadă că prietenul lor ar fi fost capabil să își pună capăt zilelor.

„Nu văd. Nu aud. Nu simt. M-a doborât astăzi de pe picioare o veste, care nu încape în creierul meu: ȘTEFAN BOUROȘU, bunul și iubitul meu coleg, cel înțelept, luminos și talentat… nu mai este în viață! Doare. Sfâșie. Rupe din carne vie acest fapt… Încă mi se pare o halucinație, un vis urât. Ștefan… Dragule… Zboară!”, a scris pe rețelele de socializare actrița Olesea Svecla, potrivit jurnal.md.

„Sper să fii bine acolo unde ești, suflet bun”, a scris și actrița Ina Colbasiuc, conform aceleiași surse.

În memoria sa, prietenii au postat pe YouTube și un clip în care actorul apare cântând la pian:

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!