Adolescentul orădean Andrei Arad, elev la Liceul de Arte din Oradea, a participat vineri la Olimpiada de Interpretare Muzicală.

Andrei învață în clasa a VIII-a şi este pentru prima dată când a participat la o astfel de competiţie. Aceasta s-a desfăşurat vineri la Baia Mare şi a fost o etapă zonală.

"Concursul s-a desfășurat pe tot parcursul zilei de vineri, am aflat rezultatele seara. A primit o diplomă de participare, deci nu s-a clasat pe un loc eligibil pentru etapa națională. Pentru el a fost însă o primă experiență importantă la olimpiada aceasta și suntem foarte mândri de el", a detaliat pentru BIHOREANUL, mama orădeanului, Claudia Grue Arad.

Băiatul este un iubitor al muzicii folk şi a participat deja la mai multe ediţii ale Festivalului de Folk organizat anual în Oradea ori Băile Felix.

La ediţia din 2019, cunoscutul interpret Mircea Vintilă l-a invitat pe scena amenajată atunci în Cetatea Oradea, să cânte alături de el "Pământul deocamdată".

În decembrie anul trecut, Andrei Arad a cântat și în cadrul unui eveniment caritabil organizat în localitatea Buntești, pentru mai mulți copiii cu dizabilități din Bihor, iar la începutul anului acestuia, în ianuarie, a cântat în deschiderea trupei Fără Zahăr într-un concert organizat în Arad. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!