Cunoscutul avocat orădean Dănuţ Costea a ajuns în faţa judecătorilor cu o ispravă demnă de bătăuşii pe care îi apără în faţa instanţei.

Vara trecută, după o mai lungă dispută cu un sătean din Meziad, pe care îl şi reclamase pentru ameninţare şi violare de domiciliu, Costea a ajuns la concluzia că braţul lung al legii nu-i destul şi a decis să-şi facă singur dreptate: şi-a luat o bâtă de baseball, i-a spart omului geamul de la sufragerie şi i-a intrat în casă unde, scrupulos ca un jurist, a făcut zob tot ce a găsit: sticla din geamuri şi uşi, şi la parter, şi la etaj, şi de la balcon, şi de la dormitoare, ba chiar şi de la băi, unde, dacă tot a intrat, a spart şi vasele de toaletă, şi dulapurile.

Dat, la rându-i, pe mâna procurorilor pentru violare de domiciliu şi distrugere, Costea a refuzat să dea vreo explicaţie şi a sfârşit trimis în judecată.

Totuși, procesul s-a terminat înainte de a începe, căci combatanţii s-au împăcat: „victima” şi-a retras plângerea împotriva avocatului, aşa cum şi acesta din urmă a renunţat la plângere.
 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!