Tragedie, luni seară, în Bihor. Un adolescent de 12 ani și o femeie de 44 de ani au murit în urma unui accident rutier petrecut la ieșire din Budureasa, au precizat pentru BIHOREANUL comisarul-șef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, și dr. Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD Bihor.

Victimele se aflau, alături de alte două persoane, într-un autoturism marca Seat, care a părăsit carosabilul și a lovit un stâlp de electricitate.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție (poliție, pompieri, SMURD, ambulanțe). 

Două persoane rămăseseră încarcerate în urma impactului, preciza, la scurt timp după primirea apelului 112, sergent major Alina Butaci, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana. 

Celalalte două victime, o femeie de 48 de ani și un copil de 10 ani, au fost transportate la spital cu diferite răni, însă în stare stabilă. 

Deocamdată nu se cunosc circumstanțele în care s-a produs accidentul. Polițiștii fac cercetări. 

(sursa foto: ISU Crișana)

UPDATE: Erau în stop cardio-respirator 

ISU Crișana a trimis, după ora 21, o informare legată de tragicul accident de lângă Budureasa.

"În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul producerii evenimentului, doi dintre pasageri, o femeie și un minor, se aflau în stop cardio-respirator. Echipajele medicale și pompierii militari paramedici au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare în cazul celor două victime, însă, din nefericire, femeia și copilul nu au mai putut fi salvați, medicul declarând decesul acestora", a precizat sergent-major Alina Butaci, de la ISU Crișana. 

Și reprezentanta ISU a precizat că "celelalte două victime (o femeie și un copil de 10 ani) au fost asistate medical și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea".

UPDATE 2: Victimele sunt din Beiuș

Accidentul s-a petrecut într-o curbă ușoară la stânga. 

„La ora 18.33, pe drumul județean 764 A, în localitatea Budureasa, o femeie de 48 de ani din municipiul Beiuș, în timp ce conducea un autoturism, într-o curbă ușoară la stânga, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, a părăsit carosabilul și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton. În urma accidentului rutier, o femeie de 44 de ani din Beiuș și un minor de 12 ani, tot din Beiuș, ambii pasageri în autoturism au suferit leziuni care, din nefericire, le-au produs decesul la fața locului”, a precizat, la solicitarea BIHOREANULUI, Alina Fărcuța.

De asemenea, șoferița și un copil 10 ani din Beiuș, tot pasager în autoturism, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș continuă cercetările.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!