Un tânăr în vârstă de 16 ani din localitatea bihoreană Sâniob, arestat preventiv la începutul lunii iunie după ce şi-a înjunghiat un consătean, a fost trimis în judecată marţi, sub acuza de tentativă de omor.

Incidentul, după cum a relatat BIHOREANUL, s-a produs în după-amiaza zilei de 2 iunie, pe o stradă din Sâniob. Agresorul, care se numeşte Horvath Pal, şi victima sa, un bărbat în vârstă de 26 ani, erau băuţi şi s-au certat, iar discuţiile au degenerat în bătaie. 

În timpul altercaţiei, băiatul de 16 ani a scos un cuţit cu care şi-a înjunghiat consăteanul în zona gâtului şi a braţului drept, cu care acesta din urmă a încercat să se apere.

Tăieturile au pus în pericol viaţa victimei, au concluzionat medicii legişti care au arătat în raportul lor că victima prezenta două plăgi tăiate de circa 2,5 cm respectiv 3,5 cm în zona cervicală şi o plagă tăiată de circa 1,02 cm la nivelul braţului drept.

De asemenea, de pe urma loviturilor cu pumnul pe care le-a încasat, bărbatul de 26 ani a rămas cu vânătăi în regiunea mandibulei şi a arcadei.

Victima a fost transportată la spital, iar agresorul său a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, măsură care, încă, nu a fost revocată. Procesul tânărului va începe la Tribunalul Bihor.