Un bărbat din Aleşd a căzut, miercuri, în gol de la etajul IV al unui bloc din Aleşd şi s-a prăbuşit pe capota unei maşini parcate în faţa clădirii, victima fiind preluată în stare gravă de un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Bihor şi transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea.

Potrivit şefului UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Brcea, bărbatul este în stare gravă. "Victima este în comă, asistat respirator, urmează să fie evaluat. Are mai multe leziuni", a explicat Borcea. 

La locul incidentului au început deja cercetările, poliţiştii urmând să stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Din primele date, bărbatul a căzut pe fereastra apartamentului deţinut de sora sa.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa a declarat pentru BIHOREANUL că victima este un bărbat în vârstă de 43 ani din Aleşd.

"Apelul 112 a intrat la ora 9.18, iar pe moment nu există suspiciuni de comitere a unei fapte penale. Cercetările sunt încă în derulare la faţa locului, unde se află poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti şi poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei oraşului Aleşd", a spus comisarul şef Alina Fărcuţa.