Un bărbat din Tărian s-a ales cu dosar penal după ce a fost surprins şi filmat, marţi la prânz, în timp ce se masturba în autobuzul care circulă pe ruta Oradea-Tărian. Maşina era plină cu elevi care se întorceau de la şcoală şi, cu toate că mai mulţi dintre ei i-au cerut bărbatului să se oprească, acesta nu a avut nicio reacţie, continuându-şi gesturile indecente. 

Cazul a ajuns în atenţia publică după ce o înregistrare a incidentului a fost postată, marţi după-amiază, de tatăl uneia dintre fetele care s-au aflat în autobuz, pe grupul de Facebook "Girişu de Criş - Tărian. Pentru că ne pasă de comuna noastră!". 

În filmuleţul de câteva zeci de secunde se vede cum bărbatul se uită pe furiş de mai multe ori la persoana aflată lângă el şi, în acest timp, se mângâie, prin blugi.

„S-a pus lângă fiica mea şi a început să se masturbeze. Rog autorităţile să se autosesizeze, dacă nu, am să iau personal măsuri”, a scris bărbatul, în dreptul filmuleţului, explicând că l-a recunoscut în imagini pe autor, care se pare că nu e pentru prima dată când comite un astfel de gest reprobabil în public. „Acest nenorocit e și pocăit, nu e prima dată când face acest gest oribil”, a arătat, revoltat, bărbatul. Informaţia a fost confirmată apoi şi de alţi membri ai grupului, care au dezvăluit identitatea exhibiţionistului, culmea, tată a doi copii, arătând că individul "face asta în fiecare zi" şi "se freacă de fete şi femei în autobuz".

Exhibiţionistul, înscris şi el în grupul de Facebook, a intrat la rândul lui în discuţie cu consătenii nemulţumiţi, încercând să se scuze. Văzându-se „expus” şi chiar ameninţat cu bătaia de soţi şi părinţi revoltaţi, individul a pretins că „n-am făcut nimic intenţionat”, ci s-ar fi masturbat în somn. „Îmi cer scuze, am văzut postarea dumneavoastră și dacă vam jignit îmi pare foarte rău, dar io nu am vrut să fac nimic intenționat am fost obosit și am adormit pe autobuz și vreau sa-mi cer iertare pentru ca vam jignit și pe dumneavoastră și și pe fica dumneavoastră îmi cer iertare", s-a apărat acesta, aducând ca argument suprem faptul că "am nevastă şi doi copii", respectiv că "mă cunoaşte tătă Tărianu".

Cert e că scuzele bărbatului n-au fost de ajuns, căci omul a ajuns în anchetă penală. Contactat de reporterul BIHOREANULUI, Alin Laza, ofiţer de presă al Poliţiei Bihor, a explicat că în caz s-a deschis un dosar penal, care se află în cercetări la Secția de Poliție Rurală Oradea, iar exhibiţionistul a fost identificat. „Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 ani din Girişu de Criş”, a explicat Laza, arătând că acesta este investigat acum pentru ultraj contra bunelor moravuri. 

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!