Un bihorean în vârstă de 62 ani s-a ales cu dosar penal după ce, luni, a găsit un portofel într-o benzinărie din Lugaşu de Jos şi, în loc să-l predea, a băgat banii în propriul buzunar, iar portmoneul l-a aruncat într-un tomberon. Din cei 4.700 lei câţi erau în portofel, poliţiştii au recuperat 3.900 lei, care au fost returnaţi proprietarului. 

Incidentul s-a produs luni după-amiaza. Victima, un clujean în vârstă de 47 ani din Huedin, se oprise să alimenteze cu combustibil în benzinăria de la intrarea în localitatea Lugaşu de Jos, după care a plecat mai departe uitându-şi portofelul în staţia de carburanţi. Când s-a întors, 3 ore mai târziu, l-a găsit aruncat într-un tomberon, însă fără bani, motiv pentru care a sunat la 112. 

În baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii Secţiei Rurale din Tileagd l-au găsit în scurt timp pe autor. Este un localnic în vârstă de 62 ani din Lugaşu de Jos, de la care au reuşit să recupereze 3.900 de lei din banii sustrași.

Acum, bărbatul este cercetat pentru însuşirea fără drept a bunului găsit. Cercetările se desfăşoară sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd.