Un bărbat din comuna Lunca a murit, sâmbătă seară, după ce a fost lovit de trăsnet într-o pădure de pe Valea Văratecului, spre staţiunea Moneasa. Victima era împreună cu un amic, la cules de ciuperci, când au fost surprinşi de o furtună. 

Cei doi bărbaţi au ieşit la cules de ciuperci într-o zonă împădurită din apropierea satului Şuştiu, din comuna Lunca, iar tragedia s-a produs în jurul orei 21, când în zonă a început o furtună.

Cei doi nu au reuşit să se adăpostească în timp util. Victima, un bărbat în vârstă de 49 ani, tatăl unui copil de 10 ani, a fost lovit de un trăsnet, chiar în faţa prietenului său, un bărbat în vârstă de 30 ani. 

Acesta a sunat imediat la 112. Între timp, pentru că victima era inconştientă, iar echipajele SMURD şi ale Ambulanţei nu ar fi ajuns în timp util, a urcat-o în maşină şi a transportat-o la Spitalul din Ştei.

Din nefericire, medicii nu au reuşit să-l salveze pe bărbat, care a murit la spital. 

Prietenul lui, care a încercat să îl salveze, este în stare de șoc din cauza celor întâmplate, spun surse locale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar şef Alina Fărcuţa, cercetările în caz sunt continuate la Secţia de Poliţie Rurală Ştei, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru stabilirea exactă a împrejurărilor și cauzelor producerii tragicului eveniment.

Conform ultimelor informaţii, în urma efectuării necropsiei, s-a stabilit că bărbatul decedat nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!