Un bărbat din Bihor dat dispărut în luna decembrie a anului trecut este căutat în aceste zile de poliţişti şi pompieri în Crişul Repede.

Miercuri, echipajele au verificat malurile râului, în zona Silvaş, dar şi pe malul opus, în cartierul Voltaire, scotocirile urmând să continue şi în zilele următoare.

Bărbatul, Venkli Istvan, 45 ani, din Şimian, a ieşit din casă în noaptea de 18 spre 19 decembrie, după miezul nopţii, iar de atunci nu a mai fost găsit.

Bărbatul are o înălţime de 1,70 metri, greutate aproximativ 85 de kg, constituție normală, faţă ovală, ochi verzi, ten deschis, păr șaten. Are câte un tatuaj pe ambele antebrațe.

În noaptea în care a dispărut de acasă purta geacă gri închis, cu glugă maro, pantaloni sport, negri, inscripționați, bluză roșie cu glugă, pantofi sport albi. Familia lui a postat mai multe anunţuri pe reţelele de socializare, inclusiv în Ungaria, cerând ajutor pentru găsirea lui.

"Fratele meu nu avea niciun motiv să dispară, nu avea probleme", "era un om vesel, căsătorit, avea copii. Îi plăcea să cânte, în seara dinainte de dispariţie, a cântat la o petrecere", sunt câteva dintre postările surorilor sale.

Bihoreanul a fost căutat zile în şir de sătenii din Şimian, însă parcă a intrat în pământ. Căutările în cazul lui au fost continuate atât în zona Şimian, cât şi, recent, în Oradea, deocamdată fără succes.

UPDATE: Victima unui omor ca-n filme

Venkli István, bărbatul dat dispărut de familie pe 21 decembrie, anul trecut, şi căutat, miercuri, de poliţişti şi pompieri pe tot cursul Crişului Repede, a fost ucis. Crima a fost pusă la cale de soţia lui Venkli şi de iubita femeii, verişoară a victimei, care i-au plătit 40.000 lei unui interlop din Valea lui Mihai, ca să ducă la îndeplinire planul.

Detalii, în articolul: Crimă ca-n filme în Bihor! Bărbatul căutat în Criş a fost victima unui omor plănuit de soţie şi de iubita ei. Femeile i-au plătit 40.000 lei unui interlop ca să-l lichideze

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!