Viorel Burlea, un bărbat în vârstă de 39 de ani din Cihei, a fost prins în flagrant în noaptea de 2 spre 3 septembrie de poliţiştii din staţiunea Băile Felix în timp ce cotrobăia într-un jeep parcat în curtea unei pensiuni din staţiune, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.

Potrivit acesteia, când a fost reţinut, acesta avea asupra lui un portmoneu, o pereche de ochelari de soare de firmă şi un încărcător de telefon mobil pe care le luase din maşină. În plus, verificând curtea, poliţiştii au descoperit că acesta pregătise deja mai multe bunuri, printre care un televizor şi un calculator, pe care le luase din pensiune.

"Prejudiciul total se ridică la aproximativ 1.500 Euro, recuperat de poliţiştii din Băile Felix", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Viorel Burlea a fost audiat vineri de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, iar ulterior prezentat Judecătoriei Oradea, instanţa dispunând arestarea lui preventivă pentru 29 de zile. Bărbatul se află încarcerat în Arestul IPJ Bihor iar cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Poliţie Băile Felix.

Viorel Burlea nu este la prima faptă de acest gen. În primăvară bărbatul a fost trimis în judecată tot pentru furt calificat.