Un bărbat din judeţul Cluj, aflat în staţiunea Băile 1 Mai a găsit o metodă inedită pentru a se întoarce acasă. În zorii zilei de sâmbătă, el a furat Loganul unui alt clujean, turist aflat cu familia în vacanţă în staţiune, s-a urcat la volan şi a pornit spre casă. A avut, însă, ghinion şi a ajuns acolo de unde a plecat...

Hoţul are 58 ani şi este din comuna clujeană Sâncraiu, localitate situată lângă Huedin.

Bărbatul a luat maşina, o Dacia Logan cu numere de înmatriculare clujene, în zorii zilei de sâmbătă, în jurul orei 3 dimineaţa. 

Proprietarul şi-a dat seama că aceasta a dispărut abia în jurul orei 10, când s-a trezit din somn şi, spre surprinderea lui, la scurt timp după ce a sunat la Poliţie ca să anunţe furtul, poliţiştii au revenit ca să-i spună că autoturismul a fost găsit: hoţul se urcase la volan şi a plecat spre Sâncraiu, dar nu a apucat să ajungă.

Cum maşina fusese dată deja în consemn, a fost dibuit de un echipaj rutier la 7 kilometri de comuna natală, lângă Huedin şi condus la sediul Poliţiei din Huedin. 

De aici a fost preluat, sâmbătă, la prânz, şi adus la sediul Poliţiei Băile Felix, pentru audieri.

El este anchetat acum pentru furt în scop de folosinţă, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!