Un bărbat în vârstă de 43 ani din judeţul Neamţ, dat dispărut pe 2 septembrie după ce, venind spre casă din Italia, a dispărut în mod misterios în Oradea, a fost găsit mort, în Crişul Repede, în zona străzii Sovata. 

Bărbatul, Daniel Dogariu, este din comuna Rediu şi lucra în Italia, iar dispariţia lui a fost semnalată la Poliţia din judeţul Neamţ pe 2 septembrie de către fratele său, îngrijorat că nu mai ştia nimic despre el de mai bine de două săptămâni.

Ultima dată, după cum a relatat poliţiştilor, a vorbit cu Daniel pe 20 august, când acesta se afla în drum spre casă şi a coborât dintr-un microbuz, în timpul unei opriri în Oradea.

Conform tvmneamt.ro, care citează familia, şoferul microbuzului le-ar fi explicat că acesta plecase să caute o toaletă şi nu a mai revenit. Într-un târziu, pentru că trebuia să ajungă la destinaţie cu ceilalţi călători, el a anunţat o persoană de contact din Italia, la care Daniel locuia cu chirie, după care şi-a continuat drumul. 

Din nefericire, bărbatul murise. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar şef Alina Fărcuţa, a explicat, sâmbătă, pentru BIHOREANUL, că poliţiştii i-au descoperit corpul neînsufleţit încă din 22 august, plutind în apele Crişului Repede, însă pentru că nu i-au găsit documente în haine, i s-a stabilit identitatea abia pe 3 septembrie, la scurt timp după alerta dată de poliţiştii din Neamţ cu privire la dispariţia lui Daniel Dogariu. 

Cert este, însă, că acesta nu prezenta urme de violență şi, ca atare, nu există suspiciuni că ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Bihor, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment. Ancheta se desfăşoară sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!