Un bărbat în vârstă de 39 ani din comuna Nojorid a fost reţinut pentru 24 ore, după ce sâmbăta trecută, în plină zi, a atacat un orădean în faţa unui bloc de pe Bulevardul Ştefan cel Mare şi i-a smuls lănţişorul de aur de la gât. 

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, atacul s-a produs sâmbătă, 3 iulie, în jurul orei 13. Victima, un orădean în vârstă de 63 ani, se afla pe trotuarul din faţa blocului când a fost acostat de tâlhar care, apoi, i-a smuls lănţişorul de la gât şi a fugit. 

Din fericire, victima nu a fost rănită, însă paguba pe care a suferit-o este însemnată, valoarea lănţişorului de aur fiind estimat la 1360 lei. 

Tâlharul a fost prins, joi, de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei Oradea. Este un bărbat în vârstă de 39 ani din Nojorid care a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, sub acuza de tâlhărie.

Tot joi, individul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea unde procurorul care coordonează cercetările a dispus ca acesta să fie plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, stabilindu-i mai multe interdicţii, interzicându-i printre altele să părăsească localitatea de domiciliu. 

Ancheta în caz este continuată de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei Oradea sub supravegherea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.