Un bărbat în vârstă de 35 ani şi un adolescent de 16 ani, ambii din Oradea, au ajuns la spital, sâmbătă, după ce s-au răsturnat cu un ATV în staţiunea montană Arieşeni. Orădeanul e anchetat acum pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Alba, comisarul şef Luminiţa Prodan, accidentul a fost semnalat, sâmbătă, la prânz, de medicii Spitalului din oraşul Câmpeni, unde cei doi răniţi au fost transportaţi pentru investigaţii medicale. 

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că  bărbatul din Oradea conducea un ATV pe drumul comunal 256, pe raza comunei Arieșeni, a pierdut controlul asupra acestuia și s-a răsturnat în afara drumului", spune comisarul şef Luminiţa Prodan. 

În urma accidentului, atât conducătorul ATV-ului și un adolescent în vârstă de 16 ani, pasager pe acesta, au fost transportați la spital, din fericire cu leziuni uşoare. 

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă el s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!