Un bărbat de 65 ani a murit, duminică seară, în jurul orei 10, în urma unui accident rutier petrecut pe DN1 în localitatea Tileagd.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, agentul principal Ioana Lascău, bărbatul traversa strada prin loc nepermis şi fără să se asigure, când a fost acroşat de o maşină al Serviciului Judeţean de Ambulanţă care mergea spre o urgenţă în Aleşd, având semnalele acustice şi luminoase pornite.

"În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni care i-au provocat decesul", a declarat luni purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Dr. Daniela Petrişor, managerul Serviciului de Ambulanţă Bihor, a precizat BIHOREANULUI că autospeciala implicată în accident se deplasa la solicitarea unei gravide care acuza contracţii dureroase.

"Era coloană de maşini, iar bărbatul a vrut să treacă prin spatele unui TIR. La Aleşd a mers o altă Ambulanţă, iar maşina de Terapie Intensivă a plecat la bătrânelul accidentat. Colegii implicaţi în accident au mers pentru declaraţii la Poliţie", a declarat Petrişor.