Un tânăr în vârstă cu 24 ani din localitatea Adoni, comuna Tarcea, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce, sâmbătă, la prânz, şi-a atacat un consătean pe care l-a lăsat fără 1.100 euro şi 300 lei.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, tâlhăria a fost reclamată, sâmbătă, la ora 11.30, pe o stradă secundară din satul Adoni, victima fiind un localnic în vârstă de 39 ani.

Autorul, un tânăr în vârstă de 24 ani, a fost prins în mai puţin de o jumătate de oră, însă, după cum spun poliţiştii, din banii pe care-i furase, acesta mai avea asupra lui doar 300 euro.

"Poliţiştii din Valea lui Mihai l-au reţinut pe tânărul de 24 de ani, pentru 24 de ore, iar duminică, 20 octombrie, acesta a fost prezentat Judecătoriei Marghita, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, propunere care a fost admisă. Judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea procurorului şi a emis pe numele celui în cauză un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile", se arată în comunicatul Poliţiei. 

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita.