Un bărbat din municipiul Salonta, dat dispărut de familie după ce a plecat de acasă în dimineaţa de 5 iulie, a fost găsit mort, sâmbătă seară.

Victima se numeşte Florian Vasile Gale (foto), avea 41 ani, şi a fost dat dispărut de familie abia pe 10 iulie, în jurul orei 13.30, la Poliţia Municipiului Salonta.

Cadavrul lui a fost găsit după aproape două săptămâni, sâmbătă seară, în apropierea noii piste de biciclete din Salonta, într-o zonă cunoscută de localnici drept "Szalmakert", adică zona viilor din Salonta, după cum se precizează pe pagina Facebook a Primăriei municipiului. 

"Sâmbătă seara a fost găsit un cadavru, în Szalmakert la ieșire către Oradea, în apropierea noii piste de biciclete. Din primele informații, neconfirmate încă oficial, corpul neînsuflețit aparține unui bărbat dispărut în prima parte a lunii Iulie din Salonta. Organele abilitate au început deja cercetările, pentru a clarifica circumstanțele decesului. În această clipă, nu se exclude implicarea unei mâini criminale", se precizează în postare. 

Informaţia a fost confirmată BIHOREANULUI, duminică, de surse judiciare, care au precizat și că anchetatorii au constatat în aceeași seară că victima este Florian Vasile Gale.

Contactată de reporter, prim-procuroarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Bianca Vulcan, a declarat că în caz s-a pornit o anchetă pentru infracţiunea de omor.

"Cadavrul bărbatului în vârstă de 41 ani a fost găsit în seara zilei de 22 iulie. La această oră, putem să spunem doar că se efectuează cercetări în caz pentru infracţiunea de omor. Procurorul este pe teren, împreună cu poliţiştii, din datele pe care le am s-a efectuat deja şi autopsia medico-legală a cadavrului, însă nu nu s-au comunicat concluziile, pentru a se lămuri cauzele decesului", a explicat Bianca Vulcan.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!