Unul dintre șoferii implicați în accidentul rutier petrecut vineri după prânz pe DN76, în afara localității Băile Felix, a ajuns la spital în stare gravă.

Este vorba despre șoferul autoutilitarei, un bărbat de 42 de ani, care a fost proiectat pe carosabil, în urma impactului cu camionul cu butelii. „A ajuns în afara autoutilitarei, nu este foarte clar dacă în urma impactului sau dacă a ieșit el. El este în stare gravă, cu mai multe leziuni la nivelul toracelui, abdomenului, bazinului și membrelor inferioare”, a precizat pentru BIHOREANUL dr. Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD Bihor. 

Pe de altă parte, șoferul camionului care transporta butelii, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare, el fiind blocat între fiarele mașinii, în urma impactului. Acesta nu a suferit răni atât de grave. El a fost dus la spital cu mai multe traumatisme, în special la nivelul membrelor inferioare.

Polițiștii rutieri fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul. 

Unul dintre martorii teribilului accident, care a și sunat la 112 pentru a solicita intervenția echipajelor de urgență, a relatat BIHOREANULUI că impactul s-a produs în zona benzinăriei USA Oil. 

Potrivit mărturiei acestuia, camionul cu butelii circula dinspre Oradea spre Hidișel și urma să vireze dreapta în benzinărie, când a fost izbit de autoutilitara care, din motive care nu se cunosc încă, ar fi intrat pe contrasens. „Am văzut chiar impactul. Eu circulam spre Oradea. Autoutilitara verde a intrat pe contrasens direct în camionul cu butelii. Șoferul autoutilitarei a fost aruncat afară din mașină și nu se mișca. Am sunat la 112 și mi s-a spus să nu-l întorc pe spate, să rămână pe burtă”, a povestit martorul.

E a adăugat că toți cei din jur s-au panicat, iar angajații benzinăriei s-au îndepărtat de acea zonă, căci cu toții se temeau că buteliile ar putea exploda. Se pare, însă, că acestea erau goale, după cum a transmis și Poliția Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!