Un bărbat care a fost observat duminică de mai multe persoane în timp ce se masturba, gol-puşcă, pe malul Crişului Repede, în Oradea, a fost băgat în anchetă de poliţişti mulţumită unor orădence care l-au filmat şi au sunat la 112. 

Bărbatul a fost observat de cele două orădence duminică, la prânz. Mergeau spre casă, pe malul Crişului, dinspre centru spre Bulevardul Decebal când, l-au văzut pe mal, sub un copac, masturbându-se, în picioare, complet dezbrăcat. "Are între 35 - 40 ani. Stătea în picioare, fără nicio jenă, mi se părea revoltător ce văd. Mai ciudat era că l-au văzut şi alţii. Un cuplu a trecut pe lângă el, n-au făcut nimic, ca şi cum ar fi o chestie normală", spune orădeanca. 

Pus pe fugă

Femeia a sunat la 112, reclamând incidentul, iar în acest timp, sora ei a scos telefonul mobil şi a început să-l filmeze pe individ. Când a văzut-o, bărbatul a început să se îmbrace rapid. „Haideţi, ieşiţi, că deja am chemat Poliţia!", i-a spus orădeanca, însă exhibiţionistul n-avea de gând să se lase prins. A pornit, grăbit, pe aleea de pe malul Crişului, spre Podul Decebal, şi s-a făcut nevăzut.

Spre nemulţumirea celor două femei, echipajul promis de dispecerul Poliţiei Bihor nu a ajuns nici după o jumătate de oră. Ca atare, ele au plecat, iar ulterior au reclamat BIHOREANULUI povestea, trimiţând şi înregistrarea în care bărbatul apare în timp ce se îmbracă și pleacă.

„M-au ţinut la telefon 6 minute. În acest timp, puteau să trimită un echipaj care l-ar fi prins acolo. Dacă în astfel de situaţii nu ne putem baza pe poliţişti, atunci când? Nu mai poate ieşi o femeie pe stradă? M-au sunat azi (luni, n.r.) să mă cheme să dau declaraţii", a povestit una dintre femei. 

În registrul agresorilor sexuali

Chestionaţi pe marginea cazului, reprezentanţii Poliţiei Bihor au pus întârzierea intervenţiei pe seama faptului că la momentul apelului făcut de orădeancă pe 112 erau mai multe acţiuni în curs de derulare, iar echipajele Poliţiei municipiului Oradea au fost direcţionate pe teren în funcţie de gravitatea faptelor semnalate.

Cert este că, în urma informaţiilor şi a înregistrării video furnizate de cititoarea BIHOREANULUI, exhibiţionistul a fost identificat luni. Este vorba despre un recidivist, luat deja în evidenţă în Registrul agresorilor sexuali, pentru fapte similare. „Cazul este în cercetare, au fost ridicate şi înregistrările de pe camerele de supraveghere ale oraşului, se fac audieri pentru completarea probatoriului”, spun surse din Poliţia Municipiului Oradea.

Videoul surprins de martori (Atenție, imagini care vă pot afecta!):

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!