Acţiune mai puţin obişnuită a poliţiştilor din municipiul Beiuş care, luni după-amiaza, au fost chemaţi să calmeze un bărbat disperat că l-a părăsit... iubita.

Bărbatul s-a ascuns în cimitir şi a sunat la 112, cerându-le poliţiştilor să i-o aducă pe fosta prietenă şi să o convingă să se împace cu el pentru că, în caz contrar, se sinucide, înghiţind o cutie cu medicamente.

Sosiţi în grabă ca să-l calmeze pe individ, poliţiştii l-au găsit în pădurea din apropiere de unde, însă, nu a vrut să iasă până când fosta sa prietenă nu vine să-l vadă. Poliţiştii au încercat să o aducă pe femeie, pe nume Maria, însă aceasta a refuzat.

Chiar şi aşa, în final, după lungi negocieri, bărbatul s-a predat, fiind condus iniţial la sediul Poliţiei Beiuş de unde, apoi, a fost luat de un echipaj medical şi internat la Spitalul de Neuropsihiatrie din Nucet.

Bărbatul nici măcar nu se află la primul incident de acest fel. În urmă cu trei ani, tot din pricina unei dezamăgiri în amor, acesta s-a urcat pe balustrada podului de fier din Beiuş, de unde a ameninţat că se aruncă în apă, fiind calmat şi coborât tot de poliţişti.