Poliţiştii Serviciului Rutier Bihor au început cercetările în cazul unui accident rutier în urma căruia un copil de 8 ani din comuna Balc a fost rănit.

„Poliţiştii au fost sesizaţi miercuri seara, în jurul orei 22, despre faptul că la un spital de pe raza municipiului Oradea a fost internat un copil de 8 ani, victimă a unui accident de circulaţie, produs în cursul aceleiaşi zile, pe drumul judeţean din localitatea Balc", a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.

Poliţiştii rutieri au stabilit că băieţelul a fost acroşat după ce a intrat pe partea carosabilă fără să se asigure. „În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că, miercuri, în jurul orei 12.30, un tânăr de 22 ani, din Balc, care conducea o bicicletă pe drumul judeţean din localitate, l-a acroşat pe băieţelul de opt ani care a pătruns pe partea carosabilă fără sa se asigure", a explicat Alina Dinu.

În urma impactului, copilul a suferit mai multe leziuni la nivelul feţei, fapt pentru care tânărul biciclist l-a transportat la dispensarul din localitate. „Ulterior, tânărul a plecat înspre domiciliu, fără să anunţe Poliţia cu privire la producerea evenimentului rutier", a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Copilul a fost internat în spital pentru îngrijiri medicale şi investigaţii de specialitate iar biciclistul este cercetat pentru rănirea copilului, dar şi pentru că a părăsit locul accidentului fără să anunţe Poliţia.