Un biciclist din localitatea Subpiatră a murit, luni seara, într-un accident rutier produs, pe un drum comunal din apropierea satului. 

Bărbatul în vârstă de 63 de ani căzuse pe carosabil şi, pentru că nu avea vestă reflectorizantă şi purta haine de culoare închisă, nu a fost observat de şoferul unei maşini, care a trecut cu roata peste el, zdrobindu-i capul. Biciclistul a murit pe loc.

Tragedia a fost anunţată pe numărul de urgenţă 112 luni seara, la ora 21.50, şi s-a produs pe drumul comunal 183. Şoferul maşinii este un tânăr de 28 ani din satul Subpiatră, consătean cu victima. 

"Pe drumul comunal 183, în afara localităţii bihorene Subpiatră, un bărbat de 28 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Chistag - Subpiatră, a trecut cu roata stânga faţă peste un bărbat de 63 de ani, din Subpiatră, care era căzut pe carosabil, lângă bicicletă, având îmbrăcăminte de culoare închisă şi fără a purta elemente fluorescent - reflectorizante", se precizează într-un comunicat transmis, marţi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor. 

Împrejurările în care a căzut biciclistul şi cauzele exacte în care s-a produs accidentul rutier urmează să fie stabilite de poliţiştii Compartimentului Rutier Aleşd, care continuă ancheta sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleşd.