Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu, tragicul accident s-a petrecut vineri în satul Câmp Moţ, în imediata apropiere a oraşului Vaşcău, victima fiind descoperită de un sătean care a şi anunţat Poliţia.

Din cercetările efectuate la faţa locului de poliţişti, bărbatul, care locuia în satul Câmp, de lângă Câmp Moţ, a fost lovit în momentul în care a încercat să elibereze un copac pe care îl tăiase şi a rămas agăţat de crengile unui alt arbore.

"Victima a doborât un fag însă acesta nu a căzut ci a rămas suspendat la o înălţime de aproximativ 1.20 m între alţi doi arbori. Încercând să taie unul din copacii respectivi, acesta s-a despicat pe la jumătate, lovindu-l peste partea abdominală şi căzând peste el", a declarat, luni, inspectorul principal Alina Dinu.

Medicii Staţiei de Salvare Ştei, care s-au deplasat la faţa locului pentru a acorda bihoreanului primul ajutor, nu au mai putut face nimic pentru el.

"Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morga spitalului din Ştei pentru efectuarea necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului", a mai arătat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor care a mai specificat că în cauză nu sunt suspiciuni de omor.