Poliţiştii din comuna Criştioru de Jos au fost sesizaţi sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 3, de către un sătean din localitatea Poiana de faptul că, în zona denumită "Câmpul lui Branit", un bărbat de 43 ani a murit după ce a fost strivit sub tractor.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din primele cercetări rezultă că a fost vorba despre o autoaccidentare. Corpul neînsufleţit al victimei a fost transportat la morga spitalului din Ştei, pentru efectuarea necropsiei şi se fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut evenimentul", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.

Potrivit sursei citate, un accident asemănător a avut loc, tot sâmbătă, în comuna Tileagd, de astă dată cu final fericit. Un tânăr de 30 ani nu şi-a asigurat tractorul în timp ce îl repara, iar acesta a pornit de pe loc şi a trecut cu roata stânga faţă peste el.

"În urma evenimentului, tânărul a suferit mai multe leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internat la spital", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.