Un bihorean care, în 2007, drogat la volan, şi-a ucis prietena într-un accident rutier a fost prins de poliţişti. Ramy Câmpean (foto), 32 ani, era fugar din 2010, când Curtea de Apel Oradea l-a condamnat definitiv la 4 ani şi 6 luni de închisoare pentru ucidere din culpă.

Bărbatul a fost prins în Olanda, la scurt timp după fuga sa din ţară, a fost arestat, iar apoi trimis în arest la domiciliu până la extrădare. De aici, însă, a fugit, fiind depistat, din nou, abia acum, când s-a întors în România ca să îşi refacă actele de identitate pe care le pierduse.

"Condamnatul a fost găsit de poliţiştii Secţiei Biharia şi încarcerat în Penitenciarul Oradea pentru executarea pedepsei", a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

Tot joi, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri au depus în Penitenciar şi un sătmărean condamnat la 1,6 ani închisoare, pentru infracţiuni la Codul Rutier, dar şi un orădean de 54 de ani condamnat la 5 ani închisoare pentru complicitate la înşelăciune.