Prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, Vasile Popa, a declarat, miercuri, că violatorul, Kralovszki Atilla, 24 de ani, este căutat de un an pentru violarea unei femei în vârstă de 50 de ani. „Inculpatul a fost reţinut la începutul anului trecut pentru că, în seara zilei de 11 ianuarie 2009, a agresat sexual o femeie de 50 de ani, ospătară la un restaurant din Oradea", a declarat prim-procurorul Vasile Popa.

Potrivit sursei citate, pe considerentul că nu are antecedente penale, atunci, procurorii au dispus elberarea lui, aplicându-i interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu până la finalizarea anchetei, măsură pe care însă nu a respectat-o, dispărând de la domiciliu.

Kralovszki a fost prins marţi, de poliţiştii din Săcădat, în timpul unei razii în colonia de ţigani din Săbolciu, şi arestat pentru 15 zile de Judecătoria Oradea. „Inculpatul era acasă, proaspăt întors din Irlanda", a mai arătat Popa.

Conform sursei citate, fratele bărbatului are, la rândul lui, mandat european de arestare, fiind condamnat la 9 ani de închisoare tot pentru viol.