Un bihorean în vârstă de 45 ani din Tărcaia a scăpat doar cu câteva zgârieturi după ce a intrat cu maşina într-un stâlp de curent, pe DN76, în Drăgăneşti. Din cercetările poliţiştilor, bărbatul ar fi încercat să se sinucidă, ipoteză întărită şi de faptul că la locul accidentului rutier nu s-au găsit deloc urme de frânare.

Accidentul rutier s-a produs marţi după-amiaza la ora 17.30, în Drăgăneşti. Bărbatul, aflat la volanul unui Volkswagen, conducea pe direcţia Ştei-Beiuş, iar la un moment dat a virat dreapta și a părăsit şoseaua, intrând frontal într-un stâlp electric.

În urma impactului extrem de puternic, stâlpul uriaş de beton s-a rupt, iar maşina s-a făcut praf. Şoferul, în schimb, a scăpat doar cu câteva zgârieturi. 

Chemaţi la faţa locului, poliţiştii Biroului Rutier Beiuş nu au găsit urme de frânare, iar din declaraţiile martorilor audiaţi - rude şi cunoscuţi ai şoferului - a reieşit că acesta era abătut în ultima perioadă, motiv pentru care primele indicii conduc spre ideea că ar fi încercat să se sinucidă.

Bărbatul a fost condus, marţi seara, la Serviciul judeţean de Medicină Legală pentru prelevarea de probe biologice, unde, spun sursele BIHOREANULUI, a devenit extrem de agitat şi a cerut să i se dea un medicament ca să poată muri, asistentele fiind obligate în final să-i administreze un calmant ca să-l poată testa. Rezultatele analizelor au fost negative, atât cele făcute pentru stabilirea alcoolemiei, cât şi testul antidrog. 

Ce anume l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest, poliţiştii urmează să stabilească în urma audierilor din următoarele zile, în cadrul anchetei pornite în caz pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă. Până atunci, însă, bărbatul a rămas fără permis.