O femeie în vârstă de 31 ani din satul Săldăbagiu de Barcău, comuna Balc, a fost dată dispărută de soţul pe care l-a părăsit anul trecut şi care acum cere să fie găsită, disperat că nu se mai descurcă singur cu cei 4 copii pe care îi au împreună şi care au rămas cu el.

Femeia, Noemi Hajnalkja Venţer, a plecat de acasă pe 31 mai anul trecut, de bună voie, iar de atunci nu a mai revenit. În prima fază, soţul ei nu a reclamat dispariţia deoarece a mai fost plecată, în trecut, tot după o ceartă, şi s-a întors după câteva luni.

Acum, însă, pentru că nu se mai putea împărţi între cei patru copii şi servici, bărbatul a cerut ajutorul poliţiştilor, solicitându-le să-i aducă nevasta acasă. 

Din datele pe care le-a furnizat despre femeie, şi care au fost făcute publice, marţi, de ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău, Noemi Hajnalkja Venţer este scundă, având o înălţime de 1,50 metri şi o constituţie atletică, o greutate de 55 kilograme, faţă ovală, ochi verzi, păr şaten vopsit blond, de lungime medie, cicatrici pe antebraţul mâinii stângi şi o floare tatuată pe gamba dreaptă. 

"Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care o purta aceasta la data dispariţiei", se precizează în informarea poliţiştilor.