Un tânăr de 28 ani din Oradea a murit, la sfârşitul săptămânii trecute, în urma unui accident rutier petrecut pe un drum comunal din localitatea Husasău de Criş.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu, a anunţat, marţi, că accidentul s-a produs în zorii zilei de sâmbătă, în jurul orei 5.

Aflat la volan, tânărul, despre care BIHOREANUL a aflat că se numeşte Nicolae Vesa şi era bucătar al hotelului Ramada, se întorcea de la hanul Camelot, unde a petrecut noaptea, când, într-o curbă uşoară spre dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei, maşina a ieşit în decor şi s-a izbit de un stâlp din beton.

În urma impactului, Vesa a murit pe loc.

Din verificările făcute de poliţiştii Serviciului Rutier, vina pentru producerea accidentului aparţine tânărului. "Din cercetările efectuate la faţa locului, s-a stabilit că şoferul nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

Potrivit unor martori, în acea dimineaţă, tânărul făcea "liniuţe" pe şosea, întrecându-se cu un alt şofer cu care venise împreună de la chef. Acesta din urmă ar fi dispărut imediat de la locul faptei, anunţul la 112 fiind făcut de un localnic care auzise zgomotul provocat de impact.