Un copil de 8 ani din Odorheiu Secuiesc a fost internat la Spitalul Municipal Gavril Curteanu după ce şi-a pierdut cunoştinţa într-un bazin din Ştrandul Municipal Oradea.

Băiatul, care făcea parte dintr-un grup de elevi sosiţi la Oradea de la o şcoală din Miercurea Ciuc, a fost lăsat nesupravegheat şi şi-a pierdut cunoştinţa în apă din cauze neelucidate, fiind descoperit plutind la marginea bazinului de salvamari care l-au scos imediat.

"Copilul era fără semne vitale când a fost scos din apă dar a fost resuscitat de asistenta medicală a Ştrandului. În momentul în care echipajul SMURD a ajuns la faţa locului, copilul era deja conştient", a declarat şeful SMURD, dr. Hadrian Borcea.

Potrivit medicului, băiatul a fost transportat la Spitalul municipal Gavril Curteanu pentru investigaţii medicale, iar în prezent este în afara oricărui pericol.

Incidentul este cercetat în prezent de poliţişti. "Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului şi se fac verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.