Deputatul PSD de Argeș Aurel Bălășoiu (foto) a fost exclus, sâmbătă, din partid, iar colegii i-au transmis că așteaptă de la el să demisioneze și din Parlament.

Politicianul a fost pedepsit de conducerea partidului pentru că a fost surprins într-o ipostază intimă cu un băiat minor. Imaginea cu pricina, publicată de site-ul Gândul, a ajuns și la colegii din PSD, care au ținut să se delimiteze de el.

”Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu. De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare. PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine”, a transmis PSD.

Fost primar în comuna Rociu din Argeș, Bălășoiu este la primul mandat de parlamentar. El este căsătorit și a absolvit Facultatea de Teologie, pe lângă cea de Drept.

Deputatul nu recunoaște că a fost în pat cu un minor și contestă decizia PSD. „Voi merge înainte și voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă! Nu recunosc!”, a declarat el, când jurnaliștii de la Gândul l-au întrebat dacă recunoaște că a întreținut relații sexuale cu un minor.

UPDATE: Susține că nu e el în imagini

Bălășoiu a declarat, duminică, și la Antena 3, că nu este el în imaginile pentru care a fost exclus din PSD.

"Le-am privit, le-am studiat, pot spune că nu sunt vinovat şi drept dovadă că aşteptăm să vedem soluţia care va fi, ce se va întâmpla, că dacă nu ştim nimic, ce e în spate, absolut nu poţi să vorbeşti”, a spus deputatul, despre imaginile care i-au adus excluderea din PSD, potrivit News.ro.

Politicianul a mai spus că nu îl cunoaște pe minorul din imagini.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!