Alături de cele două turnee de seniori din Superliga Naţională de polo, Oradea a găzduit în perioada 24-27 martie şi un turneu din cadrul Superligii Naţionale feminine. Este vorba despre turneul al V-lea al actualei ediţii de campionat, care a avut loc la la Bazinul Crişul. 

Au participat cinci echipe, printre care şi formaţia gazdă CSU Oradea. Celelalte participante au fost: Steaua Bucureşti, Rapid Bucureşti, CSM Târgu Mureş şi Dinamo Bucureşti.

Aşa cum era de aşteptat, formaţia orădeană nu a putut emite pretenţii cu echipele bucureştene, dar a remizat cu mureşencele.

În prima partidă, CSU Oradea a cedat cu 5-23 disputa cu Steaua, apoi a încheiat cu remiză, scor 12-12, cu CSM Tg. Mureş. În meciul al treilea, orădencele au primit replica Rapidului, în faţa căruia au trebuit să se recunoască învinse cu scorul de 3-21. În fine, în ultimul joc, orădencele s-au duelat cu Dinamo, cedând şi această confruntare clar, cu scorul de 1-16.

După aceste jocuri, fetele de la CSU Oradea ocupă locul 4, cu şase puncte mai mult decât ultima clasată, CSM Târgu Mureş.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!