Purtătorul de cuvânt a Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu, a anunţat, luni, că poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au finalizat cercetările faţă de un orădean de 30 de ani, acuzat de delapidare şi au înaintat dosarul procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea propunând trimiterea lui în judecată.

Din ancheta poliţiştilor a reieşit că, în luna ianuarie, în calitate de operator ghişeu la o sucursală bancară din Oradea, tânărul, Adrian Câmpeanu, a luat din casierie 26.000 lei, 48.697 Euro, 12.350 dolario şi 4.480 lire sterline, bani pe care i-a folosit în interes personal.

Potrivit unor surse judiciare, tânărul era împătimit al jocurilor de noroc iar suma a folosit-o pentru a-şi achita datoria acumulată la ruletă.

"Ulterior, suspectul nu s-a mai prezentat la locul de muncă. Prejudiciul total pe care l-a provocat se ridică la 301.882 lei", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunerea de trimitere în judecată a fostului funcţionar bancar.